Knowledge Sharing, Personal

Tips Memilih Pakaian Renang Muslimah (Swimming Wear)

. Siapa kat sini suka berenang sila angkat tangan! Kami sekeluarga tinggal di kawasan yang ada swimming pool. Alang-alang  dah bayar lebih kurang RM150 maintenance fees setiap bulan, kami kena pastikan yang kami guna semua fasiliti yang sedia ada kat sini. Antara fasiliti yang boleh diguna ialah dewan main bandminton, gym dan swimming pool. Futsal court… Read More Tips Memilih Pakaian Renang Muslimah (Swimming Wear)

Knowledge Sharing, Personal

TIPS Shopping Online

Mungkin ada di antara kita yang masih ragu-ragu shopping di Lazada. Mungkin sebab pengalaman-pengalaman berbisa menyebabkan kita fikir empat lima kali untuk shopping online. Sebenarnya saya pun pernah macam tu. Akibat pernah di tipu dan kerugian RM700 membeli barang online, saya jadi skeptikal dengan peniaga online. In fact, sampai sekarang ada peniaga yang tidak jujur masih berleluasa terutamanya… Read More TIPS Shopping Online

Knowledge Sharing, Personal

[[ UPDATE 2017 ]] 38 Sample Barangan Yang Anda Boleh Dapat Secara PERCUMA !

  Siapa kat sini sukakan sample percuma? Mesti suka kan? Dah la percuma, lepas tu terus hantar ke rumah. Siapa yang tak nak, kan? One thing I like pasal dapat sampel percuma ni ialah kita boleh test samada produk tu sesuai dengan kita ke tak. Contohnyalah, masa anak I umur setahun lebih, I try bagi… Read More [[ UPDATE 2017 ]] 38 Sample Barangan Yang Anda Boleh Dapat Secara PERCUMA !

Personal

Random: Me and Diet

I have been on a diet for 5 days. Suddenly someone bought few packs of nasi ayam and told me to eat together with her. I couldn’t refuse as she is 56; which means I have to be accept instead of refusing. Now I am eating a slice of Chocolate Cheese cake. Bahahaha…..!!!

Personal

Yuran Tadika di Shah Alam

NOTE: THIS ENTRY WAS WRITTEN IN BAHASA MELAYU WITH A CODE-MIX OF ENGLISH. IF YOU WANT TO READ THIS ENTRY, PLEASE CHANGE YOUR GOOGLE SETTING TO BAHASA MELAYU. OTHERWISE, YOU MAY HAVE PROBLEMS IN COMPREHENDING THE WHOLE IDEA OF THIS ENTRY. HAPPY READING! I’m sure ramai mommies yang sedang survey tadika yang bersesuaian untuk anakanda… Read More Yuran Tadika di Shah Alam