Bisnes, Knowledge Sharing

Jana Pendapatan Sampingan Online Tanpa Modal

 

Jom jana pendapatan secara pasif dari blog sendiri!

Dah lama ada blog sendiri?
Suka update blog?
Ada banyak followers?

Tahu tak kita boleh jana pendapatn dari blog kita sendiri?

Ada sesetengah dari kita teringin nak kan side income tapi kalau boleh tak nak keluar modal, simpan stok sendiri dan approach orang. I paham….sebab I pun macam tu hihii..

Jangan risau. Sebenarnya kita boleh jana income dari blog kita sendiri. Ada banyak cara. Antaranya dengan penggunaan iklan berbayar seperti nuffnang dan google ads. I yang update blog once in a blue moon pun boleh dapat income dari blog sendiri. Tapi belum lagi masyuk macam blogger tegar yang lain. Readers I pula average dalam 200 sehari. Sesuai la income tu dengan kadar kerajinan ni. Hahaha!

Tak kisah la macamana pun, at least I ada side income. Actually I belum ready lagi nak reveal macamana nak jana pendapatan income dari blog sebab rasa tak layak je. And I takmau lagi reveal berapa banyak income I jana dari penulisan yang tak seberapa ni. Tapi I nak juga share macamana anda boleh dapat passive income dari blog. At least I rasa lega bila share dengan korang.

Antara yang you bolehbuatuntukjana passive income dari blog ialahdenganpenggunaanaffliate. Kalau anda minat fashion tudung, antaraaffliate yang I nak memperkenalkan ialah

SIMPLEHIJAB AFFILIATE SYSTEM .

simplehijab affiliateJangan risau. Ini bukan scam atau MLM. Basically anda macam letak iklan dalam blog sendiri. Buat masa ni pendaftaran masih di buka dan yang paling best tu ia adalah PERCUMA!!! Hoyeah!! I sangat rekemen if you join program ni kalau you suka fashion tudung dan readers you pun banyak yang berhijab. Moga dengan program ini you akan jana pendapatan side income.

 

TENTANG SIMPLEHIJAB

Diasaskan pada penghujung tahun 2014, kini SIMPLEHIJAB telah mempunyai lebih daripada 1,100,000 Likes di Facebook page dan lebih daripada 140,000 Followers di Instagram. SIMPLEHIJAB merupakan salah satu jenama hijab yang sedang makin meningkat naik di Malaysia, Singapura dan Brunei Darussalam.

***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** *****

Buat masa ini, iaitu bermula daripada penghujung bulan bulan Julai 2015 ini sehingga pertengahan bulan September 2015 adalah fasa yang memfokuskan kepada pendaftaran affiliate agents. Justeru, kami telah melancarkan sebuah laman web khas bagi pendaftaran iaitu:

www.simplehijab.co

Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate kami ini adalah:

1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.

Macamana program ni berfungsi?

Bila followers anda klik link dan berminat dengan produk tersebut, anda akan mendapat komisyen sehingga 5% dengan setiap pembelian dari followers atau readers anda. Mudah bukan? So selagi rajin anda update blog dan semakin tinggi readers anda, Insya Allah makin besar peluang anda untuk menjana income secara passive.

Suka I ingat kan, anda tak rugi apa-apa pun bila iklankan program ni.

Nota: Ini adalah rekomendasi dari penulis yang tak berapa aktif seperti I dalam mendapat income secara passive. How cool is that?

Tak kenal maka tak cinta. Tak cuba maka tak tahu.

Give it a try!

1 thought on “Jana Pendapatan Sampingan Online Tanpa Modal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *