Terengganu, Mu Tunggu Aku Datang…

Terengganu mu tunggu aku mari

Siapa tahu gambar ni kat mana? gambar ni ambil masa balik Terengganu bulan 10 hari tu, kat pantai teluk ketapang, seberang takir. Best woo kat sini, sesapa yang belum sampai ke terengganu memang wajib singgah kat sini, kita makang ikang celup tepung hihihi.. bukan ikang je, sotong, udang pon ade pendek kata seafood la. Harga […]

Shaklee Peppermint Ginger Plus

Peppermint ginger plus shaklee

Shaklee Peppermint Ginger Plus Kombinasi 4- herba dari Barat dan Timur, dan dihasifkan di bawah prosedur standard dengan melalui penggunaan teknoiogi sains yang terkini. Secara klinikal sangat membantu dalam merawat atau mencegah masalah Eoya, gastrik, mabuk laut, sendawa dan penghadaman. Bahan semulajadi dan manfaat utama: Pudina – Meiegakan otot perut, ia mempunyai kesan penenang. Membantu […]

Sustained Release Vita-C

sustained release vita C

Vitamin C semulajadi yang larut sedikit demi sedikit Dalam kita tidak sedari, badan kita akan kehilangan vitamin C setiap hari di kala kita menjalani aktiviti seharian. Shaklee sustained Released Vita-C ini akan membantu menambahkan kandungan vitamin C dalam badan kita yang mana bersesuaian dengan keperluan badan kita. Kenapa ianya di namakan Sustained released? Vitamin C […]

Supplement: Jangan Salah Faham!

Jangan salah paham! ‘SUPPLEMENT’ bermaksud makanan tambahan. Jangan ingat dah ambil supplement you ada lesen untuk makan berlebih-lebih tak payah jaga diri. Kenapa supplement diwujudkan? Ia diwujudkan untuk manusia-manusia macam saya yang terkejar masa sampai tak terjaga kesihatan diri sekeluarga. Saya mengaku saya tak masak setiap hari. Saya rasa bersalah tidak menyediakan keperluan nutrisi mencukupi […]

Kebaikan Vitalea Shaklee Untuk Ibu Mengandung

khasiat vita lea shaklee untuk ibu mengandung

Kebaikan Vitalea Shaklee Untuk Ibu Mengandung Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnyadikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. Setiap tablet mengandungi 30 […]

Minyak Ikan Omega 3 Yang Bagus

minyak ikan omega 3 yang bagus untuk anak

Yeayyy!!! Seronok dapat feedback dari kawan-kawan yang baru mencuba OMEGA GUARD. Ramai yang puas hati. Siap nak restock! Apa kandungan utama Omega Guard shaklee ni yea… ahhaaa ianya ialah Omega 3.. Asid lemak Omega 3 (EPA & DHA) merupakan sejenis asid lemak yang penting dan diperlukan untuk keseluruhan kesihatan manusia. Memandangkan ia tidak dapat dihasilkan […]

Kebaikan DTX Complex Shaklee

Kebaikan DTX complex shaklee

Kebaikan DTX complex shaklee Kajian menunjukkan bahawa kandungan utama di dalam Shaklee DTX Compiex; ekstrak biji benih pokok susu tisel menyokong keupayaan badan menghasilkan protin bagi membantu menjana semula sel-sel hati. DTX Complex mengandungi bahan ekstrak yang sangat penting dari biji benih pokok susu tisel yang menghasilkan 80% silymarin. Ia turut mengandungi bahan-bahan yang digabungkan […]

Omega Guard ini Sesuai Untuk Siapa?

omega guard untuk siapa

OMEGA GUARD ni untuk siapa? 1. Ibu hamil (perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan 2. Ibu menyusu (perkembangan otak bayi) 3. Kanak2 (Usia 0-6tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, […]