Senarai Harga Produk Shaklee

senarai produk shaklee

Berikut adalah senarai harga produk Shaklee bagi BUKAN AHLI. Ada beberapa cara untuk mendapatkan produk Shaklee: 1- Pembelian sendiri terus dari Shaklee online melalui link yang disertakan. 2- Dari cawangan-cawangan sah Shaklee di seluruh Malaysia. 3- Dari Independent Distributors yang sah di seluruh Malaysia. Untuk menDAPATkan HARGA yang lebih MENARIK, jimat dan berpatutan, anda hanya […]

Lead Simply

This is my first time handling a business. I’m still learning how to lead a group. I have the responsibility to guide and help others. Therefore, this video helps me a lot to be a good a leader.   Lead Simply: MODEL : Model the behaviour you want to see. CONNECT: Connect with the people […]

Healing Crisis Produk Shaklee – Apa yang perlu anda fahami

Pernahkan anda mula berasa tidak sihat ketika mengambil supplement? Saya pasti, anda yang mula berasa sakit kepala, mual-mual, naik jerawat dan yang paling ketara untuk pesakit batu karang ialah apabila batu karang tu rasa macam nak terkeluar. Inilah dinamakan krisis penyembuhan atau healing crisis. Healing crisis ini mula terjadi bila badan kita yang berasid mula […]

Cara Beli Produk Shaklee Secara Online

beli shaklee online

Nak beli produk Shaklee sendiri? Tak nak guna orang tengah? Dah serik kena tipu dengan peniaga online?   Jangan risau! Sekarang Shaklee sudah mengeluarkan widget di mana anda boleh melakukan pembelian sendiri terus dari Shaklee tanpa menggunakan orang tengah! Yeayyy!   Apa yang anda kena buat cuma terus ke link Shaklee dan lakukan pembelian sendiri […]

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

become a shaklee member

  Mungkin ada yang hairan kenapa ramai sangat yang jadi ahli Shaklee ni. Paling ketara bila ramai sangat promote Shaklee sampai juling mata dibuatnya! hehehee… Mari saya kongsi kenapa kami memilih untuk menjadi ahli Shaklee:   1. Keahlian cuma RM65 SEUMUR HIDUP! Woww..no expiring date yea; which means walaupun you beli setahun sekali, keahlian you […]