Pengalaman Sakit Lutut

      Cerita sakit lutut.                 . This is my new best friend. Tapi kalau boleh taknak la best friend forever. Hihihiii . Semenjak start workout, jogging pelbagai, lutut kiri dah bagi signal yang tak best. Almaklumlah dah berkurun tak physically active. Rasakan. . Kat rumah ada […]

13 Resipi Bunga Kobis (Cauliflower) Untuk Diet

Tahun 2018 sedang menyaksikan yang ramai sedang berdiet untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal. Ada yang mengamalkan low calorie diet, diet mengikut jenis darah, vegetarian diet, atkins diet dan tak kurang juga yang mengamalkan yo-yo diet! Untuk berdiet, anda memerlukan ilmu untuk mengenalpasti bagaimana badan anda berfungsi untuk mendapatkan bentuk badan idaman anda. Dalam banyak-banyak […]

3 Langkah Mudah Langsaikan Hutan PTPTN Guna Akaun 2 KWSP

Actually I tak pernah ambil PTPTN. Thanx to abah sebab dah banyak berkorban demi untuk masa depan anak-anak. Kadang-kadang rasa malu yang  teramat sebab tak tahu macamana nak balas jasa abah. Bila kita diberi hadiah, dia menolak. Kalau kita hulur duit, dia suruh simpan. Tapi bila kita bagi kek coklat, dia boleh mengadap sorang diri hahahaha! Bagi banyak-banyak […]

[[ Sample Percuma 2021 ]] 38 Sample Barangan Yang Anda Boleh Dapat Secara PERCUMA !

sample percuma

Siapa kat sini sukakan sample percuma? Mesti suka kan? Dah la percuma, lepas tu terus hantar ke rumah. Siapa yang tak nak, kan? One thing I like pasal dapat sampel percuma ni ialah kita boleh test samada produk tu sesuai dengan kita ke tak. Contohnyalah, masa anak I umur setahun lebih, I try bagi dia […]

Mencari Sayur Kale di Malaysia?

Yeayy! Tazzabar nak share info ni…… I’m on a mission to lose weight. To be precise, I need to burn some fat and lose some inch around my waist as I have just noticed that my BMI is over weight! 25.3 tu! Boleh pengsan! Apa yang I seronok sangat ni? BMi dah over weight pun […]