Bisnes

Bisnes Shaklee Ok Ke?

Kenapa pilih Shaklee?

Ramai betul tengah buat bisnes Shaklee. High competetion. Susah. Tak takut persaingan ke?

Aikkk…buat bisnes apa-apa pun mesti ada persaingan bukan? Fikir positif. Ini namanya persaingan sihat. Ramai dah boleh dapat income dengan Shaklee. Takkan kita nak mengalah dan tengok je orang lain dapat income? Tak teringin ke nak rasa sama? Haaa…..

By the way, mesti ada yang tertanya-tanya kenapalah rasa sangat pilih Shaklee ni. Dah la MLM. Tak suka MLM ni. Dari pengalaman lepas, buat sakit hati je…kan kan kan?? Dulu mungkin Shaklee macam tu. Kerja you kena ketuk pintu rumah orang, ganggu life mereka dan terangkan sepanjang mungkin walaupun air muka mereka dah berubah hahahaa. Sekarang tidak lagi!

Jom kita kenali Shaklee secara basic.

Kenapa saya pilih Shaklee? Ia bermula dengan Vita-C Shaklee. Saya ni jenis tak boleh sangat nak makan buat oren. Lebih-lebih lagi buah oren yang sejuk. Asyik hacumm hacummm hacumm. Saya ni ada G6PD  . Kalau tak kena cara makan oren, alamatnya selsema la. So, saya terpaksa gantikan Vitamin C dengan supplement. Survey punya survey, akhirnya saya jumpa Sustained Release Vita- C Shaklee. Memang bestlah. Ada 180biji dan tahan 6 bulan. Sangat berbaloi untuk poket kita.

cara makan Vitamin C Shaklee

 

 

 

 

 

 

Lama-lama tu saya terfikir, kenapa ramai sangat buat Shaklee? Tak leceh ke nak ulang alik pergi ambik pos. Dah le kena pegi pejabat pos untuk pos laju. Eiii tak suka! Tak suka! Selidik punya selidik, akhirnya terbongkarlah rahsia. Segalanya online! Order je online. Biar Shaklee yang pos. Korang cuma duduk diam-diam sambil keep on sharing dan fokus pada kerja masing. Bagus bukan?

shaklee2u online order

 

 

 

 

 

Sebab itu saya galakkan kawan-kawan saya jadi ahli. Selain dapat beli dengan harga ahli, lepas ni kalau nak order, bolehlah order dan bayar sendiri. Nanti Shaklee hantarkan. Senang tak? Senang tak? Lepas tu kalau mak, kakak, adik, ipar duai nak order, bukak je www.shaklee2u.com.my . Bila rasa dah seronok ramai order, bolehlah move on to the next step, be an ENTREPRENEUR dan jana income! Hoyeahh! Insya Allah kalau istiqamah, income Shaklee akan berganda-ganda dari 2 angka, sehinggalah 4, 5 angka.

So, mehlah jadi ahli Shaklee. Badan sihat, poket pun sihat [senyummmm]

Lalalalalalaaaa
Rumairi 013-3887507

Sebarang komen dan pandangan amat kami hargai