ESP Shaklee – 5 Langkah Penyediaan ESP Yang Lazat

 

cara penyediaan esp shaklee

ESP adalah pilihan saya untuk minum pagi. No more coffee (dah 3 tahun berhenti minum), no more milo. Yang best tu ESP boleh digabung dengan supplement tertentu.

Contoh;
Hari bekerja elak stress : ESP + B-Complex
Hari berjalan sakan: ESP + Performance
Mengandung: ESP + Omega Guard
…….dan macam-macam lagi.

Tak tahu nak gabung yang mana?
Kami boleh bantu anda, call je no kat bawah tu yer or find us dekat facebook hihi..

Mudah je nak sediakan ESP
1- Anda perlukan ESP dan tumbler (cawan pun boleh)
2- Tuang 3/4 air sejuk/suam-suam kuku ke dalam tumbler.
3- Masukkan 1 setengah sudu ESP.
4- Tutup tumbler dan goncang sambil menari.
5- Hidang.

Boleh diminum bersama milo, nescafe, horlicks, performance, meal shakes, atau apa-apa minum kegemaran anda. Yummeh!

Kami SID anda!

Ruqayya Mofazri Ibrahim
0133887507 0133997507

Sebarang komen dan pandangan amat kami hargai