Category Archives: Bisnes

  • Idea Side Business untuk yang Bekerja Full Time

    Posted on August 25, 2016 by Ruqayya Khalid in Bisnes, Knowledge Sharing.

    I found this one useful post that I think I need to share it with all of you. To those of you are working full time but thinking of having side income, please read this writing below. Zaman sekarang ni adalah zaman yang mana kita kena jadi multitasking untuk tambah pendapatan. Tak kiralah kita ni […]

    Continue Reading...
    No Comments.
  • Protected: Berminat untuk menjadi Wakil Jualan / Agen WERDA

    Posted on November 26, 2015 by Ruqayya Khalid in WERDA.

    There is no excerpt because this is a protected post.

    Continue Reading...
    Enter your password to view comments.
  • Bila WERDA Berbicara ( Testimoni Werda )

    Posted on November 25, 2015 by Ruqayya Khalid in WERDA.

    Biarkan produk berbicara. Kita akan kongsikan feedback dan testimoni dari pengguna-pengguna yang telah jatuh cinta pandang pertama apabila memakai WERDA Sofia. Enjoice…!                                                                   […]

    Continue Reading...
    No Comments.
  • Harga Tudung WERDA Setanding Kualitinya

    Posted on November 6, 2015 by Ruqayya Khalid in Bisnes, WERDA.

    Beli pun dapat pahala? Macam pelik bukan? Macamana nak dapat pahala tu? Jom baca mengenai WERDA. Werda ialah jenama yang akan mengeluarkan sendiri pakaian Muslimah mengikut spesifikasi Islam dengan piawaian Al-Quran dan bukannya gaya yang hilang kepada cantik tapi mengorbankan tuntutan Allah. Werda dicipta untuk membawa islah dalam tuntutan wanita menutup aurat tanpa dimanipulasi fesyen komersil. […]

    Continue Reading...
    No Comments.
  • Kahwin Untuk Kaya

    Posted on October 8, 2015 by Ruqayya Khalid in Bisnes, Knowledge Sharing.

    I have been following this one young entrepreneur (actually a couple) about on how they handle their business. I sangat kagum dengan mereka sebab at a very young age, mereka boleh dikategorikan sebagai seorang yang successful. Macamana I dapat tahu pasal mereka ni ialah lebih kurang 2-3 tahun yang lepas, I was looking for fashion […]

    Continue Reading...
    No Comments.
  • Jana Pendapatan Sampingan Online Tanpa Modal

    Posted on August 21, 2015 by Ruqayya Khalid in Bisnes, Knowledge Sharing.

      Jom jana pendapatan secara pasif dari blog sendiri! Dah lama ada blog sendiri? Suka update blog? Ada banyak followers? Tahu tak kita boleh jana pendapatn dari blog kita sendiri? Ada sesetengah dari kita teringin nak kan side income tapi kalau boleh tak nak keluar modal, simpan stok sendiri dan approach orang. I paham….sebab I […]

    Continue Reading...
    1 Comment.
  • Are You the One ?

    Posted on August 5, 2014 by Ruqayya Khalid in Bisnes.

    Do you: —>> Appreciate health? —>> Love to help people? —>> Add values to people’s life? —>> Have more time with family and friends? —>> Dream of getting the best education for you children/family? —>> Want to be closer to Allah/God? anddd —>> Want TIME and FINANCIAL FREEDOM??   Do you have what it takes?   Are YOU the one that we’re looking for?   If you have the same values like ours, contact us today! Let’s indulge the dreams that we have been waiting for. Turn your DREAMs into a REALITY!   Contact LEADERs Thorbaik to make your dream realistic! Who knows maybe you’re the ONE that we’re looking […]

    Continue Reading...
    No Comments.
  • kenapa pilih shaklee

    5 Reasons Why People Choose Shaklee

    Posted on July 23, 2014 by Ruqayya Khalid in Bisnes, Knowledge Sharing.

    I don’t know how you got here but I bet you also want to know why people choose Shaklee. Right? The following is from Mr Roger Barnett who is the CEO of Shaklee. He will explain to you what makes people choose Shaklee. Check it out! “With Shaklee, it is not a CHOICE between time […]

    Continue Reading...
    No Comments.