Category Archives: Kesihatan badan

  • Syoknya Kerja dari Rumah !

    Posted on September 6, 2014 by Ruqayya Khalid in Kesihatan badan.

    Siapa sangka, dari seorang pensyarah yang perlu bekerja 40 jam seminggu (owhh selalunya lebih) yang perlu membawa kerja-kerja ke rumah, kini saya hanya bekerja dari rumah dan boleh melakukan perkara yang saya suka. Dan paling tidak sangka, dulu seorang pensyarah, tetapi kini seorang Working-at-Home-Mother (WAHM) atau istilah yang agak menyeronokkan, Working-Anywhere-Mother (WAM…ye saya reka sendiri) asalkan saya dapat bersama dengan keluarga tercimta. Saya takde pengalaman buat bisnes. Siapa pun tak sangka saya akan terjebak dengan bisnes. Tapi niat saya hanya satu, saya mahu bersama keluarga saya sambil menjana pendapatan. Saya mahu travel tanpa memikirkan beban kerja yang bertimbun-timbun. Saya mahu BEBAS! Semuanya apabila saya secara tidak sengaja menjumpai Shaklee. Modal sangat rendah. Hanya perlukan smartphone, internet dan disiplin yang tinggi. Small steps lead to big results. Itulah yang kami lakukan. Tak perlu cari orang. Hanya jaga kesihatan dan kongsikan kebaikan bersama orang lain…. Owh nanti saya cerita panjang-panjang yea. Sekarang saya nak bawa anak pergi jalan 🙂 Anyway, siapa di sini berminat memulakan bisnes dengan modal yang rendah? Offer ini saya buka kepada surirumah atau sesiapa sahaja yang mahu lakukan sesuatu untuk diri sendiri dan keluarga. Ciri-ciri: ++ Modal RM75 (termasuk pos) ++ Suka menulis blog dan blog hopping (WAJIB jika mahu lekas berjaya) ++ Yakin dengan rezeki Allah yang maha luas ++ Tidak perlu simpan stok ++ Istiqomah Boleh hubungi saya PM/Whatsapp: Ruqayya 013:3887507 Syoknya kerja dari rumah! FAST ACTION, FAST RESULT.

    Continue Reading...
    No Comments.
  • Sabun basuh pinggan Shaklee yang best dan murah!

    Posted on September 4, 2014 by Ruqayya Khalid in Kesihatan badan.

    Siapa kat sini paling pantang bab basuh pinggan? Asal basuh je, tangan jadi kering dan gatal. Lepas tu mulalah menggaru dan rasa pedih-pedih. Senang cerita, tangan you yang halus mulus tu memang alergic dengan sabun pinggan lebih-lebih lagi yang berbentuk pes tu! Hahh..takkan nak tinggalkan je pinggan-pinggan tu kot! Meh sini mehh. Toksah membazir beli […]

    Continue Reading...
    No Comments.
  • senarai produk shaklee

    Senarai Harga Produk Shaklee

    Posted on July 26, 2014 by Ruqayya Khalid in Kesihatan badan.

    Berikut adalah senarai harga produk Shaklee bagi BUKAN AHLI. Ada beberapa cara untuk mendapatkan produk Shaklee: 1- Pembelian sendiri terus dari Shaklee online melalui link yang disertakan. 2- Dari cawangan-cawangan sah Shaklee di seluruh Malaysia. 3- Dari Independent Distributors yang sah di seluruh Malaysia. Untuk menDAPATkan HARGA yang lebih MENARIK, jimat dan berpatutan, anda hanya […]

    Continue Reading...
    No Comments.
  • Healing Crisis Produk Shaklee – Apa yang perlu anda fahami

    Posted on July 9, 2014 by Ruqayya Khalid in Kesihatan badan.

    Pernahkan anda mula berasa tidak sihat ketika mengambil supplement? Saya pasti, anda yang mula berasa sakit kepala, mual-mual, naik jerawat dan yang paling ketara untuk pesakit batu karang ialah apabila batu karang tu rasa macam nak terkeluar. Inilah dinamakan krisis penyembuhan atau healing crisis. Healing crisis ini mula terjadi bila badan kita yang berasid mula […]

    Continue Reading...
    No Comments.