SM BookStores

Parenting & Relationship eBooks

ebooks kekeluargaan

AnakPintarCerdas.com

Mahu anak anda pintar dan pandai membaca sebelum masuk tadika? Ketahui bagaimana mendidik anak anda menjadi anak yang pintar cerdas dan pandai membaca seawal 5 tahun.

TipsRumahtangga.com

Gelaran “suami” atau “isteri”, membawa maksud dan tanggungjawab yang lebih besar. Apatah lagi apabila kita dikurniakan cahayamata, satu lagi gelaran dan tanggungjawab besar akan dipikul, iaitu sebagai “ibu” dan “bapa”. Jadi kita perlu bersedia! Bersedia memikul tanggungjawab-tanggungjawab tersebut kelak… kegagalan memikul tanggungjawab sebagai seorang suami / isteri.. menyebabkan pelbagai masalah di dalam rumahtangga muncul. Ebook Tips Rumahtangga mengandungi 40 Tips & Nasihat yang merangkumi “7 Aspek Pembangunan Rumahtangga Bahagia”.

 

Islamic eBooks

ebooks islamic
 
RahsiaSolat.com
 
Prof Madya Dr. Hasnan Kasan atau lebih dikenali sebagai Ustaz Hasnan, adalah merupakan seorang pensyarah kanan di Universiti Kebangsaan Malaysia dan merupakan lulusan Universiti Al-Azhar. Beliau telah membuat kajian yang mendalam tentang solat selama beberapa tahun dan telah menulis sebuah buku yang bertajuk “Mari Memahami & Menghayati Bacaan Solat”. Buku tersebut kini turut diterbitkan di dalam bentuk ebook dengan judul RahsiaSolat.com

RahmatAllah.com
 
“…Setelah saya kaji dan amat-amati, tajuk “rahmat” (RahmatAllah.com) adalah yang terpenting, lebih penting dari mencari rezeki, lebih penting dari bersedekah, lebih penting dari menjadi kaya, kerana tanpa rahmat Allah, terpelantinglah kita walaupun amalan setinggi gunung.”

– Zahidan Abdul Aziz