Garlic complex shaklee

Garlic Complex Shaklee

Dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik di California, USA diwaktu musim panas. Dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untult memastlkan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yang diiual dipasaran mengandungi Allicin aktii). Dwi teknologi digunakan untuk mengawal bau garlic. Kajian menunjukkan perisa herbanya terhasil dari kombinasi 2 ekstrak herba (Rosemary and spearmint). lanya mengandungi pelbagal vitamin E untuk meningkatltan sebatian aktif garlic dan keberkesanannya didalam tubuh kita. Setlap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen yang menyamai dengan 2 ulas garlic segar.

Manfaat Utama:

  • Mengandungi Spearmint – Mempertingkatkan sistem penghadaman, fungsi jantung.
  • Antiblotik Yang Selamat dan Semulajadi – Garlic antibiotic semulajadi. lanya selamat untuk kegunaan jangka panjang untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida.
  • Menghalang Alergi— Mempertingkatkan penyakit berkait Sistem imun seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selesema, hepatitis.
  • Mempertingkatkan Sistem Penghadaman — Formula uniknya mampu mempertingkatkan masalah berkaitan penghadaman seperti kembung perut, gastric, ketidakhadaman. Garlic juga mampu menentang bakteria H. pylori bakteria dan menghalang ulser gastrik.
  • Mengurangkan Tekanan Darah Tinggi — Kajian menunjukkan pengambilan 2 – 4 tablet garlic akan menurunkan darah tinggi
  • Detoksifikasi — Garlic mampu mengeluarkan raksa dari tubuh dengan pantas. Raksa, Plumbum dan kadmium adalah logam toksik yang akan menaikkan tekanan darah. Tambahan Iagi, garlic mampu melindungi sel-sel darah dari kemusnahan dari logam dan menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia.
  • Menurunkan Kolesterol – Menurunkan kolesterol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, mengurangkan bekuan darah; meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari.
  • Mencegah Kanser– Membantu mengelak dan merawat kanser dengan mengurangkan bahan pencetusan kejadian kanser — Nitrosamine.
  • Menstabilkan Glukos – Menolong menstabilkan glukos didalam tubuh kita.

Asal Bau Garlic?

Garlic mengandungi pelbagai jenis komposit fisiologi yang terdiri dari bahan sulfat untuk menentang bahan anti-oksidan dan anti kanser. lnilah asal bau garlic.

Cadanganpemakanan:

Untuk pemeliharaan kesihatan: 2 tablet sehari (lepas makan).

Untuk radang dan alergi: 2 kali sehari, 2 tablet setiap kali

Untuk kanser, darah tinggi dan hyperlipidemiaz:  2-3 kali sehari, 2 tablet setiap kali

Sebarang komen dan pandangan amat kami hargai