Bisnes

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

become a shaklee member

 

Mungkin ada yang hairan kenapa ramai sangat yang jadi ahli Shaklee ni. Paling ketara bila ramai sangat promote Shaklee sampai juling mata dibuatnya! hehehee…

Mari saya kongsi kenapa kami memilih untuk menjadi ahli Shaklee:

 

1. Keahlian cuma RM65 SEUMUR HIDUP!

Woww..no expiring date yea; which means walaupun you beli setahun sekali, keahlian you masih boleh diguna andaikata you rasa you perlu gunakan ID Shaklee.

 

2. Harga ahli yang 20% lebih murah!

Macam perniagaan lain, setiap produk dijual dengan harga runcit. But of course la once you dah jadi ahli, you dapat jimat 20%.

 

3. Segalanya ONLINE!

Itu yang paling syokkk sekali. Sebarang order atau pembelian, sebenarnya kami gunakan online jer. Walaupun anda di Kedah, Johor, Sabar, Sarawak atau di mana-mana di dalam Malaysia, semuanya melalui online.  Sekali sekala je kami ke Home Office Shaklee untuk ambik bau atau bertemu rakan-rakan. Itupun banyak bertemu di Whatsapp je sebenarnya! LOL

 

4. Harga supplement berpatutan dengan kualiti yang mengikut keperluan badan.

Dalam memilih supplement, kita kenalah berpada-pada. Kesian kat buah pinggang kalau telan supplement yang terlalu over dose. Kita ambil contoh Vitamin C Shaklee. Kandungan nutrisi sangat bersesuaian dengan body kita dan sebotol mampu bertahan paling MINIMUM 6 BULAN!

 

5. Berpeluang berjinak-jinak dengan bisnes dan menjana pendapatan 2-6 angka!

Mungkin ada di antara kita dah lama nak cari extra income atau mahu buat bisnes sendiri. Daripada pening-pening fikirkan duit nak keluarkan modal dan produk, bukanah Shaklee telah menyedakan platform untuk kita berniaga! Cuma share apa kebaikan supplement dan tips-tips kesihatan. Insya Allah ramai yang memerlukan supplement. Zaman sekarang ni kita takde masa sangat nak jaga diri dan mudah kena penyakit! Tidakkkk!

 

6. Mendapat bonus!

Bila anda seronok membuat sharing dan telah mencapai points tertentu, Shaklee akan menawarkan beberapa bonus. Antaranya: Personal Bonus! Net Personal Bonus! Car Bonus! Leadership Bonus! dan macam-macam lagi! Ingat, konsep Shaklee ialah ‘helping others’!

 

Aishh…sebenarnya banyak lagi kelebihan jadi ahli Shaklee! Nanti kita sambung lagi yeaa!

 

Tapi masih TAK MAHU JADI AHLI Shaklee? Nak GUNA PRODUK JER? Nak beli DIRECT terus dari Shaklee?

BOLEH AJE! Sekarang kita dah ada eSell! Non-members boleh beli direct terus dari Shaklee tanpa melalui orang tengah!

Haaa…tak payah susah-susah nak beli dari mana-mana distributor kan?

Jom beli terus dari Shaklee!!

Antara produk-produk Shaklee yang femess. Klik dekat nama produk untuk membuat pembelian!!

1. Sustained Release Vita-C Plus

2. Vivix

3. ESP (Soy Protein Isolate Powder)

4. Shaklee Collagen Powder

5. Lecithin

 

P/s: Saya akan senaraikan senarai link lain untuk you ols membuat pembelian sendiri yea!

 

Sebarang pertanyaan, bolehlah SMS/Whatsapp 013-3887507 (Ruqayya).

# Kelebihan jadi ahli Shaklee

Sebarang komen dan pandangan amat kami hargai