Sabun basuh pinggan Shaklee yang best dan murah!

Siapa kat sini paling pantang bab basuh pinggan?

Asal basuh je, tangan jadi kering dan gatal. Lepas tu mulalah menggaru dan rasa pedih-pedih. Senang cerita, tangan you yang halus mulus tu memang alergic dengan sabun pinggan lebih-lebih lagi yang berbentuk pes tu! Hahh..takkan nak tinggalkan je pinggan-pinggan tu kot! Meh sini mehh. Toksah membazir beli yang mahal-mahal dan cepat habis tu. You mesti cuba sabun pinggan Shaklee.

Apa namanya?

Namanya: SHAKLEE HAND DISH WASH CONCENTRATE

hand dish wash

Bagi sesiapa yang mengalami masalah gatal-gatal dengan sabun pinggan tertentu, gunalah Hand Dish Wash Concentrate.

Kenapa?

Sebab semua produk Shaklee selamat, berkesan dan mesra alam! Guna motto Shaklee gitu :)

Insya Allah selamat sebab tidak bertoksik, tiada klorin, hipoalergenik dan mempunyai pH yang seimbang. Amat berkesan kerana buih sabun tahan lebih lama dan bagus untuk menanggalkan kotoran minyak degil. Yang bestnya, sebotol boleh tahan hampir 3-4 bulan! Yelah..dah namanya ‘concentrate’. Mestilah pakai sikittt je masa nak membasuh tu.

Dan percaya atau tidak, Hand Dish Wash Concentrate ini diperbuat dari ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa. Jangan pergi minum sudah.

Harga pun murah! RM 28 jer! Nak beli sendiri? Boleh-boleh. Klik je kat sini —>> Beli Hand Dish Wash   Nanti Shaklee terus hantar kat pintu rumah anda! Senang je kan?

Inilah sabun basuh pinggan Shaklee yang best dan murah yang pernah saya gunakan! Anda pun patut try!

Dah..dah..lepas ni boleh basuh pinggan. Tak payah nak beri 1001 alasan taknak basuh pinggan. Hihiii… Peace!

Sebarang komen dan pandangan amat kami hargai