Kesihatan badan

Set Bersalin Shaklee Menurut Doktor Perubatan

Bila borak-borak dengan mommies, ramai takut nak ambil jamu sebab risau baby panas dan kena penyakit kuning.  Bila tak ambil jamu, badan mula letih lesu sebab tak jaga diri. Ada yang memilih untuk mengambil supplement macam set bersalin Shaklee sebab ia lebih mudah dan Insya Allah selamat untuk both mommy dan baby. Ada yang tertanya-tanya, sesuai ker ambil supplemet untuk menggantikan jamu? Jom kita baca review tentang set bersalin Shaklee menurut doktor perubatan iaitu Dr Zubaidi.

Website DrZubaidi

Kalau mommies baca review Dr Zubaidi, Insya Allah set bersalin selamat untuk both mommy dan baby. Paling best, set ini juga sesuai untuk mommies yang bersalin secara normal dan c-sect sebab keseluruhan set ni dapat memberi tenaga, membaiki luka, membantu penyusuan dan yang paling penting, menghindari dari post-partum depression a.k.a MEROYAN!

I ada seorang customer yang melahirkan anak ke 3 di usia 40-an. Mommy tu memilih set bersalin Shaklee sebab ibunya terlalu uzur untuk menjaganya. Dalam masa yang sama, mommy tu terpaksa berpantang bersendirian sambil menjaga anak-anaknya. Alhamdulillah mommy tu sangat happy kerana pantangnya menjadi lebih mudah dan tidak berasa terlalu letih bila pantang berseorangan tanpa bantuan ibunda tercinta.

Nak tambah lagi best, set bersalin Shaklee ni boleh diteruskan selepas berpantang. Mommies yang menyusu memang suka sambung set ini untuk penyusuan dan kecantikan dalaman. Kalau you ada jumpa mommies yang menawan di usia 40an, cuba u tanya mommies tu apa rahsia kecantikan dia. Majoriti akan menjawab mereka jaga pemakanan, senaman dan pengambilan supplement.

So, nak sihat dan cantik? Just contact me yea ;)

0 Shares

Sebarang komen dan pandangan amat kami hargai